• Cele mai multe sunt pentru asistenţi medicali

Spitalul Judeţean Buzău face noi angajări. Potrivit anunţului postat pe site-ul unităţii medicale, în luna august  vor fi mai multe concursuri de angajare la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, unitatea medicală anunţând că se caută personal pentru 47 de posturi personal mediu medical şi auxiliar. Perioada de depunere a dosarelor de înscriere este 12-26 iulie, iar candidaţii ale căror dosare vor fi admise vor susţine examenul (proba scrisă şi interviu) în perioada 3-14 august.

Cele mai multe posturi scoase la concurs, 22 mai exact, sunt destinate asistenţilor medicali. Este vorba despre două posturi de asistent medical principal pentru Blocul Operator şi secţia de Chirurgie Generală, patru posturi de asistent medical pentru secţiile  Chirurgie Generală, Ortopedie, ATI şi Cardiologie, 12 posturi de asistent medical debutant, câte două posturi pentru secţiile Pediatrie, Boli Infecţioase, Chirurgie Generală, Ortopedie şi câte un post pentru ATI, Unitatea de Transfuzie Sanguină, Cardiologie şi Neurologie) şi posturi posturi de asistent medical debutant pentru cabinetele de Medicină Internă, Oftalmologie, Chirurgie Infantilă şi Cardiologie, din ambulatoriul de specialitate integrat al spitalului.

În aceeaşi perioadă se va organiza concurs pentru 14 posturi de infirmieră debutantă, câte un post pentru Blocul Operator, Boli Infecţioase, Oncologie şi Ortopedie, respectiv câte două posturi pentru secţiile Pediatrie, ATI, Neurologie, Pneumologie şi Obstetrică Ginecologie.

În oferta de angajări a SJU Buzău mai  sunt patru posturi de îngrijitoare, câte unul pentru secţia Neonatologie şi Serviciul Administrativ, şi două pentru secţia de Obstetrică Ginecologie. Vor mai fi disponibile, de asemenea, trei posturi de spălătorese şi două posturi de brancardier, câte unul pentru secţia ATI şi Chirurgie Generală.

La începutul lunii viitoare se va organiza şi un concurs pentru un post de registrator medical debutant la secţia UPU-SMURD şi un post de statistician medical debutant, la serviciul de Statistică Medicală.

Cei interesaţi îşi pot depune dosarele de înscriere la concurs până la data de 26 iulie, ora 13.00, la Serviciul Resurse Umane din cadrul SJU Buzău. Taxa de înscriere este 50 de lei pentru asistenţi medicali, registratori şi statisticieni, şi 30 de lei pentru infirmiere, îngrijitoare, spălătorese şi brancardieri.

Prima etapă a concursului va avea loc la data de 30 iulie, când se va face selecţia dosarelor, al cărei rezultat va fi afişat pe 31 iulie. Data de 1 august este destinată depunerii eventualelor contestaţii, ale căror rezultate vor fi afişate pe 2 august.

Pe data de 3 august, începând cu ora 10.00, la sediul unităţii medicale se va desfăşura proba scrisă a concursului. Rezultatele se vor afişa pe 6 august, pe 7 august pot fi depuse contestaţiile, iar pe 8 august, odată cu rezultatele definitive la această probă, candidaţii care vor întruni baremul minim de 50 de puncte vor fi admişi pentru proba următoare. Interviul/proba practică va avea loc pe data de 9 august, iar rezultatele se afişează a doua zi, în timp ce contestaţiile la această probă vor putea fi depuse până pe 13 august. Rezultatele finale ale concursului vor fi afişate pe 16 august.

Relaţii suplimentare pot fi aflate de pe site-ul SJU Buzău sau de la Serviciul Resurse Umane al spitalului, tel. 0238/720 689, interior  166.

DISTRIBUIȚI
loading...

1 COMENTARIU

  1. Am ajuns ca angajatea unor asistente si infirmiere sa devina o stire de presa . Pe cand o stire privind organizarea unor concursuri pentru angajarea de medici ?

Comments are closed.