Legendara trupă 3 Sud Est revine la Buzău în cadrul noului Turneu Naţional „EPIC“.  În data de 25 mai, veţi putea asculta live marile hituri ale băieţilor care au făcut istorie în showbiz-ul national, mai ales că vin şi cu surprizele de pe noul album.

După ce, anul trecut, binecunoscuta formaţie românească a efectuat un turneu naţional cu ocazia împlinirii a 20 de ani de existenţă, şi a poposit şi în oraşul nostru, trupa alcătuită din Laurenţiu Duţă, Viorel Şipoş şi Mihai Budeanu revine în atenţia fanilor cu un nou turneu. Concertul „Epic” de la Buzău va avea loc pe 25 mai, de la ora 21,00, la O’Brothers Social Pub. Preţul unui bilet este de 50 lei.

„Anul acesta vine cu noi surprize special pregătite pentru prietenii şi admiratorii trupei. Am lansat un nou album, <Epic>, material ce a putut fi ascultat în premieră, pe data de 15 februarie, în Timişoara, în cadrul turneului cu acelaşi nume. Te invităm cu drag să cânţi alături de noi cele mai frumoase şi iubite hituri şi să asculţi cele mai fresh melodii, pe 25 mai, şi la Buzău, iar noi te răsplatim cu cel mai recent material discografic, pe suport CD”, au transmis membrii trupei.

Reamintim că formaţia 3 Sud Est a luat naştere în 1997. După un deceniu de activitate, s-a desfiinţat, în anul 2008, reunindu-se oficial pe 28 februa­rie 2014, odată cu lansarea unui nou single – „Emoţii”.

3 Sud Est a fost una dintre cele mai de succes trupe româneşti, membrii ei fiind supranumiţi „Regii muzicii dance“. În primii ani de la fondare, formaţia a bătut mai multe recorduri la capitolul vânzări: 800.000 de casete audio şi CD-uri vândute în toată ţara. Discul 3 Sud Est, lansat în 1998, a fost vândut în peste 200.000 de exemplare pe casetă audio, şi în 6.000 de exemplare pe CD. Printre cele mai cunoscute melodii ale formaţiei se numără „Ai plecat“, piesa prin care şi-au definit stilul caracteristic, „De ziua ta”, dar şi „Amintirile“, cea mai de succes piesă a celor trei.

DISTRIBUIȚI
loading...