25 de ani
de presa libera
Miercuri, Octombrie 07, 2015 09:27 AM

Economic

23 de locuri de muncă vacante la Buzău

de
Economic  |
07.01.2013, 22:00
6170

            Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt înregistrate în această perioadă  2.120 de locuri de muncă, dintre care 23 în judeţul Buzău.  Astfel, cele mai multe locuri de muncă se găsesc în Bucureşti – 379, Iaşi – 382, Hunedoara – 105, Constanţa – 250, Timiş – 107, Brăila – 101.

            Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt înregistrate în această perioadă  2.120 de locuri de muncă, dintre care 23 în judeţul Buzău.  Astfel, cele mai multe locuri de muncă se găsesc în Bucureşti – 379, Iaşi – 382, Hunedoara – 105, Constanţa – 250, Timiş – 107, Brăila – 101.La polul opus, cele mai puţine locuri de muncă se găsesc în Arad, Bacău, Bihor (câte 3 locuri de muncă), Suceava (4 locuri), Caraş – Severin (5 locuri), Olt (7 locuri), Mureş (9 locuri), Botoşani (10 locuri). În Vrancea şi Mehedinţi nu există însă disponibil în această perioadă niciun loc de muncă.

            Cu toate că spre sfârşitul anului 2013 şi chiar şi în prima săptămână din 2013 în judeţul Buzău erau disponibile cinci locuri de muncă oferite de o singură societate, în prezent Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă pune la dispoziţia celor interesaţi 23 de posturi vacante oferite de cinci firme buzoiene, însă niciunul pentru persoanele cu studii superioare.

            La nivel naţional, pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 379 locuri de muncă, cele mai multe pentru ingineri şi subingineri, analist servicii client, programator, asistent medical generalist, consilier vânzări asigurări, consilier financiar-bancar, director vânzători şi medic rezident. Pentru studii medii, profesionale şi lucrători necalificaţi sunt disponibile  1.741 locuri de muncă, dintre care cele mai multe pentru operator confecţioner industrial îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje, materiale sintetice, sudor, muncitor necalificat în industria confecţiilor, muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor, confecţioner-asamblor articole din textile, lăcătuş construcţii metalice şi navale, şofer de autoturisme şi camionete, lăcătuş mecanic, infirmier, femeie de serviciu, agent de securitate şi lucrător comercial.

 

Locuri de muncă disponibile în judeţul Buzău

 

Societate

Meserie

Număr locuri

Confex

Confecţioner textile

5

Excel INF

Programator

1

Beta Heurtey

Vopsitor industrial

Lăcătuş confecţii  metalice

Macaragiu

2

8

1

Maxbet

Supraveghetor sală

Barman

2

2

Right Betting

Lucrător comercial

2

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Poliția Capitalei: Percheziții într-un dosar de evaziune fiscală; prejudiciu estimat la un milion de lei
Miercuri, Octombrie 07, 2015 09:25 AM

Polițiști din Capitală, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, efectuează, miercuri, în București și județele Ilfov și Giurgiu, 11 percheziții domiciliare și la sediul unor societăți comerciale, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, cu un prejudiciu estimat de un milion de lei, a anunțat DGPMB.

Australia: Cinci persoane au fost arestate în cadrul unei operațiuni antiteroriste la Sydney
Miercuri, Octombrie 07, 2015 09:21 AM

Cinci persoane au fost arestate, miercuri, în cadrul unei operațiuni antiteroriste a poliției în vestul metropolei australiene Sydney, în legătură cu un incident armat produs în zona sediului poliției statului australian New South Wales, informează DPA.

Matthias Mueller: Rechemările încep în ianuarie, dar abia peste doi-trei ani 'Volkswagen va străluci din nou'
Miercuri, Octombrie 07, 2015 08:55 AM

Volkswagen va începe, în luna ianuarie, rechemarea la service a vehiculelor echipate cu un soft care falsifică rezultatele testelor antipoluare ale motoarelor diesel, operațiunea urmând să fie finalizată până la sfârșitul lui 2016, dar compania va avea nevoie de doi-trei ani 'pentru a străluci din nou', a declarat miercuri noul director general al VW, Matthias Mueller, într-un interviu acordat publicației germane 'Frankfurter Allgemeine Zeitung' (FAZ), transmite Reuters.

Mii de persoane reunite în Central Park pentru a forma simbolul păcii și a-l omagia pe John Lennon
Miercuri, Octombrie 07, 2015 08:51 AM

Aproximativ 2.000 de persoane au participat marți în Central Park, în inima New York-ului, la ceea ce s-a dorit a fi cel mai mare lanț uman pentru a forma simbolul păcii și a-i aduce un omagiu lui John Lennon care ar fi împlinit anul acesta 75 de ani, relatează AFP și EFE.

Criza migranților: Peste 900 de persoane au fost salvate marți în Marea Mediterană
Miercuri, Octombrie 07, 2015 08:40 AM

Cel puțin 900 de persoane aflate la bordul mai multor ambarcațiuni pneumatice au fost salvate, marți, în cursul a opt operațiuni separate desfășurate în sudul Mării Mediterane, a anunțat Garda de coastă italiană, transmite AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
06 Oct, 21:40 Dezbina ca sa poti conduce
IANNIS a comentat pentru articolul 9 lei se pot achita în mimim 90 de minute:
Consider ca astfel de cazuri se intampla pe principiul "pestele de la cap se impute", si asta ar trebui sa ne dea de gandit: De ce dupa 89 au ajuns in parlament infractori penali si oameni inapti sa ocupe o astfel de functie? Asta si din cauza noastra, pentru ca am crezut minciunile lor si i-am votat, iar ei cand au ajuns acolo nu au facut alceva decat sa isi vada interesele personale si sa dezbine tot ceea ce insemna spiritul civic al poporului roman, pentru a le fi mai usor sa ne conduca... Una e sa conduci un popor dezbinat, alta e sa conduci un popor unit ;) Pastilele aruncate de-a lungul timpului cu privire la profesori, functionari publici, doctori, politisti, magistrati, nu au facut decat se invrajbeasca oamenii, in loc sa lupe pentru un ideal comun...
06 Oct, 20:25 Salutări de la naşu
Dan Ionel Dinu a comentat pentru articolul 9 lei se pot achita în mimim 90 de minute:
O pledoarie întru bun simţ, doamna avocat optând să treacă sub tăcere numele <împricinatei>, poate în virtutea anticului principiu ridendo castigat mores! Nu văd în zilele noastre să se mai îndrepte ceva doar cu un zâmbet amar, dar oricum lecţia de demnitate civică este exemplară, iar sistemul descris este unul cvasigeneral, mimetic. Un fel de hidră cu ale cărei capete ne luptăm în mai toate birourile suprainjectate cu pestriţa clientelă politică, cu neamurile, nevasta sau ţiitoarea vreunui potentat al clipei. Am petrecut un episod uşor asemenea, probabil în acelaşi loc mustind de birocraţie şi mediocritate. Idem plimbat de clădirea 1 la 2, gardience căscând plictisite, cozi aiurea, aşteptat pe la uşi care nu se mai deschideau ca-n Procesul lui Kafka, în sfârşit invitat să iau loc şi luat la întrebări despre date care se găseau deja în dosar, intrat unul-altul dintre cei care aveau ceva de rezolvat, apărut femeie de serviciu cu şirul de covrigi şi cafele… Parcă îmi era jenă mie că stau pe capul unor doamne atât de ocupate să comenteze reţete de prăjituri şi ce emisiuni mai văzuseră seara pe TV, dar de ieşit din birou nu puteam risca, dincolo de uşă mă întorceam în jungla cu aşteptatul până te bagă cineva în seamă. După câteva minute bune de frustrare morală îmi cer totuşi permisiunea să dau un telefon scurt, timpul trecuse mult peste estimările mele şi trebuia să mă întâlnesc la oră fixă cu naşul meu, aveam niscaiva trebi de rezolvat. Explic urgenţa şi concizia mesajului, fără să spun despre cine este vorba, mă aplec cu mobilul spre un colţ al biroului, caut în agendă şi zic repede- naşule, încă sunt cu dosarul la depus, cum termin vin să discutăm problema, da O… (îi spun pe nume), stai liniştit că ajung. Închid, şi aproape instant lucrurile se pun febril în mişcare, o doamna pleacă la imprimantă să facă nişte copii, altcineva scoate un dosar nou din sertar şi se duce personal să obţină o semnătură de la şefa departamentului, ce mai tura-vura, totul OK, mi se spune că pot pleca, nu mai e nevoie de nimic, vor completa dânsele dosarul. Ies din clădire buimac, îmi storc creierii să înţeleg ce Sesam am acţionat şi nu înţeleg, îmi amintesc de conversaţia la telefon, însă doar în filmele cu mafioţi titulatura are rolul să deschidă uşi şi să aplece oameni. Brusc mă pufneşte râsul, a naibii brodeală, realizez că pe directorul firmei respective îl cheamă ca pe naşul, când am rostit numele am simţit oarece freamăt, doamnele au crezut că eu vorbeam chiar cu şeful lor suprem, un personaj numit politic prin tot felul de funcţii. Asta e, am fost şmecher fără intenţie, iar ceea ce mie îmi părea o impoliteţe, să vorbesc la telefon într-un birou, s-a dovedit remediul ideal la excesul de jemanfişism al birocraţiei noastre cea de toate zilele. Morala rămâne la latitudinea fiecăruia.
06 Oct, 17:01 REALITATEA PARALELA
FLORIN a comentat pentru articolul Câte ceva despre „realitatea paralelă“ a premierului:
TOTI POLITICIENII ROMANI TRAIESC IN "LUMEA PARALELA". MAI GRAV CA UNII DINTRE ZIARISTI IL VAD DOAR PE PONTA.ASA NU O SA NE MAI FACEM BINE NICIODATA.
Google PageRank Checker