25 de ani
de presa libera
Marti, Martie 31, 2015 23:42 PM

Economic

23 de locuri de muncă vacante la Buzău

de
Economic  |
07.01.2013, 22:00
5719

            Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt înregistrate în această perioadă  2.120 de locuri de muncă, dintre care 23 în judeţul Buzău.  Astfel, cele mai multe locuri de muncă se găsesc în Bucureşti – 379, Iaşi – 382, Hunedoara – 105, Constanţa – 250, Timiş – 107, Brăila – 101.

            Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt înregistrate în această perioadă  2.120 de locuri de muncă, dintre care 23 în judeţul Buzău.  Astfel, cele mai multe locuri de muncă se găsesc în Bucureşti – 379, Iaşi – 382, Hunedoara – 105, Constanţa – 250, Timiş – 107, Brăila – 101.La polul opus, cele mai puţine locuri de muncă se găsesc în Arad, Bacău, Bihor (câte 3 locuri de muncă), Suceava (4 locuri), Caraş – Severin (5 locuri), Olt (7 locuri), Mureş (9 locuri), Botoşani (10 locuri). În Vrancea şi Mehedinţi nu există însă disponibil în această perioadă niciun loc de muncă.

            Cu toate că spre sfârşitul anului 2013 şi chiar şi în prima săptămână din 2013 în judeţul Buzău erau disponibile cinci locuri de muncă oferite de o singură societate, în prezent Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă pune la dispoziţia celor interesaţi 23 de posturi vacante oferite de cinci firme buzoiene, însă niciunul pentru persoanele cu studii superioare.

            La nivel naţional, pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 379 locuri de muncă, cele mai multe pentru ingineri şi subingineri, analist servicii client, programator, asistent medical generalist, consilier vânzări asigurări, consilier financiar-bancar, director vânzători şi medic rezident. Pentru studii medii, profesionale şi lucrători necalificaţi sunt disponibile  1.741 locuri de muncă, dintre care cele mai multe pentru operator confecţioner industrial îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje, materiale sintetice, sudor, muncitor necalificat în industria confecţiilor, muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor, confecţioner-asamblor articole din textile, lăcătuş construcţii metalice şi navale, şofer de autoturisme şi camionete, lăcătuş mecanic, infirmier, femeie de serviciu, agent de securitate şi lucrător comercial.

 

Locuri de muncă disponibile în judeţul Buzău

 

Societate

Meserie

Număr locuri

Confex

Confecţioner textile

5

Excel INF

Programator

1

Beta Heurtey

Vopsitor industrial

Lăcătuş confecţii  metalice

Macaragiu

2

8

1

Maxbet

Supraveghetor sală

Barman

2

2

Right Betting

Lucrător comercial

2

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

UPDATE: Turcia: Doi bărbați înarmați care îl țineau ostatic pe procuror au fost uciși, procurorul grav rănit
Marti, Martie 31, 2015 22:13 PM

Doi militanți ai unui grup turc clandestin de extremă-stânga, care au ținut ostatic marți timp de mai multe ore un procuror într-un tribunal din Istanbul, au fost uciși de poliție și ostaticul a fost grav rănit în timpul operațiunii, a declarat șeful poliției din Istanbul, informează AFP.

Programul nuclear iranian: Nu este clar dacă va exista un acord (diplomat german)
Marti, Martie 31, 2015 22:02 PM

Discuțiile de la Lausanne asupra programului nuclear iranian ar putea continua după miezul nopții, dar nu este clar dacă va exista un acord, a declarat un diplomat german marți seară, citat de AFP.

Prahova: Cornel Penescu va executa cinci ani de închisoare, după contopirea pedepselor din șapte dosare
Marti, Martie 31, 2015 21:45 PM

Omul de afaceri Cornel Penescu, fost finanțator al clubului de fotbal FC Argeș, va executa o pedeapsă de cinci ani de închisoare, magistrații de la Tribunalul Prahova admițând, marți, cererea sa privind contopirea pedepselor definitive pe care acesta le are în șapte dosare penale.

Iohannis: E treaba PNL dacă face alianță cu unii sau cu alții, sper să fie bine inspirați
Marti, Martie 31, 2015 21:26 PM

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți că "e treaba PNL" cu cine face alianțe pentru o majoritate parlamentară, însă și-a exprimat speranța ca liberalii să fie "bine inspirați".

Turcia: Explozie puternică la tribunalul din Istanbul unde un procuror a fost luat ostatic
Marti, Martie 31, 2015 20:58 PM

O puternică explozie și focuri de armă au fost auzite marți seară în tribunalul din Istanbul unde mai mulți bărbați înarmați l-au luat ostatic pe procurorul care se ocupă de ancheta lansată după moartea unui adolescent rănit de poliție în timpul protestelor antiguvernamentale din 2013, relatează AFP și Reuters.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
31 Mar, 15:39 pacat
viorel petrosel a comentat pentru articolul Accident de muncă mortal la Tisău :
pacat de acest bait ca sa dus asa de tanar era un baiat bun.
31 Mar, 00:10
veliche bogdan a comentat pentru articolul Prefectul Mariana Buleandră: Primarul de la Colți, singurul vinovat de reactivarea alunecării de teren :
Doamna prefect de Buzau mintiti!Eu am copilarit in acea zona de la varsta de 3 ani si in toti anii acestea nimeni nu a consolidat acele drumuri.Probleme cu alunecarile de teren sunt de foarte mult timp si cred ca ar trebuii sa incepeti cu consolidarea drumurilor de la cariera de la Valea Sibiciului pana in Poiana.La intrarea in Valea Sibiciului de sus unde au plecat gradinile,tot primarul de la Colti a provocat alunecarile de teren.
30 Mar, 21:53 alunecare
jeni a comentat pentru articolul Alunecări de teren la Racovițeni, Sărulești, Colți și Măgura, în urma ploilor din ultimele zile:
Adaugati si Blajani! Se darama casele! 4 case sunt afectate.
Google PageRank Checker