25 de ani
de presa libera
Luni, Aprilie 27, 2015 03:13 AM

Economic

23 de locuri de muncă vacante la Buzău

de
Economic  |
07.01.2013, 22:00
5868

            Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt înregistrate în această perioadă  2.120 de locuri de muncă, dintre care 23 în judeţul Buzău.  Astfel, cele mai multe locuri de muncă se găsesc în Bucureşti – 379, Iaşi – 382, Hunedoara – 105, Constanţa – 250, Timiş – 107, Brăila – 101.

            Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt înregistrate în această perioadă  2.120 de locuri de muncă, dintre care 23 în judeţul Buzău.  Astfel, cele mai multe locuri de muncă se găsesc în Bucureşti – 379, Iaşi – 382, Hunedoara – 105, Constanţa – 250, Timiş – 107, Brăila – 101.La polul opus, cele mai puţine locuri de muncă se găsesc în Arad, Bacău, Bihor (câte 3 locuri de muncă), Suceava (4 locuri), Caraş – Severin (5 locuri), Olt (7 locuri), Mureş (9 locuri), Botoşani (10 locuri). În Vrancea şi Mehedinţi nu există însă disponibil în această perioadă niciun loc de muncă.

            Cu toate că spre sfârşitul anului 2013 şi chiar şi în prima săptămână din 2013 în judeţul Buzău erau disponibile cinci locuri de muncă oferite de o singură societate, în prezent Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă pune la dispoziţia celor interesaţi 23 de posturi vacante oferite de cinci firme buzoiene, însă niciunul pentru persoanele cu studii superioare.

            La nivel naţional, pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 379 locuri de muncă, cele mai multe pentru ingineri şi subingineri, analist servicii client, programator, asistent medical generalist, consilier vânzări asigurări, consilier financiar-bancar, director vânzători şi medic rezident. Pentru studii medii, profesionale şi lucrători necalificaţi sunt disponibile  1.741 locuri de muncă, dintre care cele mai multe pentru operator confecţioner industrial îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje, materiale sintetice, sudor, muncitor necalificat în industria confecţiilor, muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor, confecţioner-asamblor articole din textile, lăcătuş construcţii metalice şi navale, şofer de autoturisme şi camionete, lăcătuş mecanic, infirmier, femeie de serviciu, agent de securitate şi lucrător comercial.

 

Locuri de muncă disponibile în judeţul Buzău

 

Societate

Meserie

Număr locuri

Confex

Confecţioner textile

5

Excel INF

Programator

1

Beta Heurtey

Vopsitor industrial

Lăcătuş confecţii  metalice

Macaragiu

2

8

1

Maxbet

Supraveghetor sală

Barman

2

2

Right Betting

Lucrător comercial

2

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Luni se reiau discuțiile Atena-UE, după o convorbire între Tsipras și Merkel
Duminica, Aprilie 26, 2015 23:34 PM

Negocierile dintre Atena și creditorii săi vor fi reluate luni, a informat duminică o sursă guvernamentală elenă, adăugând că premierul grec, Alexis Tsipras, și cancelarul german, Angela Merkel, au avut o discuție telefonică, relatează AFP.

Tăriceanu: Măsura arestării trebuie să fie mai degrabă una excepțională și nu regulă
Duminica, Aprilie 26, 2015 22:29 PM

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, susține că oamenii trebuie să fie anchetați în libertate și numai în cazuri speciale, bine argumentate, se poate solicita și obține din partea judecătorului arestarea preventivă, pentru că altfel se merge către ''o zonă gravă de abuz și de exces de putere, care nu este specifică unei țări democratice".

Mustafa Akinci, ales "președinte" al autoproclamatei Republici Turce a Ciprului de Nord
Duminica, Aprilie 26, 2015 20:58 PM

Candidatul de centru-stânga Mustafa Akinci a fost ales duminică "președinte" al autoproclamatei Republici Turce a Ciprului de Nord (RTCN, nerecunoscută la nivel internațional), devansându-l astfel pe "președintele" în exercițiu, naționalistul Dervis Eroglu, informează AFP.

Fotbal - Liga I: Oțelul Galați - FC Viitorul 3-0
Duminica, Aprilie 26, 2015 20:37 PM

Oțelul Galați a învins-o pe FC Viitorul cu scorul de 3-0 (2-0), duminică seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 28-a a Ligii I de fotbal.

La fostul lagăr nazist de la Struthof, Hollande amintește că "ce-i mai rău încă se mai poate produce"
Duminica, Aprilie 26, 2015 20:29 PM

Președintele francez François Hollande a subliniat că "ce-i mai rău încă se mai poate produce", câtă vreme "rasismul și antisemitismul există". Declarațiile au fost făcute de Hollande duminică, în timp ce vizita Struthof, singurul lagăr de concentrare de pe teritoriul Franței, situat în Alsacia, anexată la acea vreme de Germania nazistă, informează AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
26 Apr, 14:22 mita
bebe a comentat pentru articolul Facerea de bine... Cântărețul Valentin Ghencea i-a turnat la Poliție chiar pe cei care s-au oferit să-l treacă BAC-ul:
la puscarie cu cei ce iau mita dar mai ales cu cei ce dau
25 Apr, 20:51 articolul
emil grigoraș a comentat pentru articolul De ce a dispărut subit interesul pentru Prefectura Buzău?:
Articolul este foarte bun pentru un viitor volum, „Comentarii de istorie contemporană la Buzău”, m-aș înscrie și eu cu ale mele.
24 Apr, 17:12 Picătura cu otravă....
Firefox a comentat pentru articolul Picatura cu otravă / Când va ajunge fostul șef al Tribunalului șef de partid?:
Când va putea da foc din nou arhivei tribunalului
Google PageRank Checker