26 de ani
de presa libera
Sambata, August 27, 2016 21:40 PM

Economic

23 de locuri de muncă vacante la Buzău

de
Economic  |
07.01.2013, 22:00
6532

            Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt înregistrate în această perioadă  2.120 de locuri de muncă, dintre care 23 în judeţul Buzău.  Astfel, cele mai multe locuri de muncă se găsesc în Bucureşti – 379, Iaşi – 382, Hunedoara – 105, Constanţa – 250, Timiş – 107, Brăila – 101.

            Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt înregistrate în această perioadă  2.120 de locuri de muncă, dintre care 23 în judeţul Buzău.  Astfel, cele mai multe locuri de muncă se găsesc în Bucureşti – 379, Iaşi – 382, Hunedoara – 105, Constanţa – 250, Timiş – 107, Brăila – 101.La polul opus, cele mai puţine locuri de muncă se găsesc în Arad, Bacău, Bihor (câte 3 locuri de muncă), Suceava (4 locuri), Caraş – Severin (5 locuri), Olt (7 locuri), Mureş (9 locuri), Botoşani (10 locuri). În Vrancea şi Mehedinţi nu există însă disponibil în această perioadă niciun loc de muncă.

            Cu toate că spre sfârşitul anului 2013 şi chiar şi în prima săptămână din 2013 în judeţul Buzău erau disponibile cinci locuri de muncă oferite de o singură societate, în prezent Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă pune la dispoziţia celor interesaţi 23 de posturi vacante oferite de cinci firme buzoiene, însă niciunul pentru persoanele cu studii superioare.

            La nivel naţional, pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 379 locuri de muncă, cele mai multe pentru ingineri şi subingineri, analist servicii client, programator, asistent medical generalist, consilier vânzări asigurări, consilier financiar-bancar, director vânzători şi medic rezident. Pentru studii medii, profesionale şi lucrători necalificaţi sunt disponibile  1.741 locuri de muncă, dintre care cele mai multe pentru operator confecţioner industrial îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje, materiale sintetice, sudor, muncitor necalificat în industria confecţiilor, muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor, confecţioner-asamblor articole din textile, lăcătuş construcţii metalice şi navale, şofer de autoturisme şi camionete, lăcătuş mecanic, infirmier, femeie de serviciu, agent de securitate şi lucrător comercial.

 

Locuri de muncă disponibile în judeţul Buzău

 

Societate

Meserie

Număr locuri

Confex

Confecţioner textile

5

Excel INF

Programator

1

Beta Heurtey

Vopsitor industrial

Lăcătuş confecţii  metalice

Macaragiu

2

8

1

Maxbet

Supraveghetor sală

Barman

2

2

Right Betting

Lucrător comercial

2

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

ALERTĂ MAE: 11 români morți în cutremurul din Italia
Sambata, August 27, 2016 21:36 PM

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat sâmbătă seara că a fost confirmat decesul unui alt cetățean român în urma seismului care a avut loc în Italia, numărul morților ridicându-se la 11.

Cioloș: Ministerul Transporturilor pregătește finalizarea șoselei ocolitoare a Sucevei
Sambata, August 27, 2016 21:05 PM

Ministerul Transporturilor pregătește finalizarea șoselei ocolitoare a Sucevei, pentru care bugetul este asigurat, a anunțat sâmbătă premierul Dacian Cioloș.

Franța: Cumnatul unuia dintre atacatorii de la Charlie Hebdo, inculpat și plasat în detenție
Sambata, August 27, 2016 20:58 PM

Mourad Hamyd, cumnatul lui Cherif Kouachi, unul dintre jihadiștii autori ai atacului sângeros de la Charlie Hebdo, a fost inculpat și încarcerat sâmbătă în Franța, suspectat că a dorit să se ralieze jihadiștilor în Siria, au anunțat surse judiciare, informează AFP.

REPORTAJ O pagină de istorie: "Armatele" beligerante în Primul Război Mondial s-au întâlnit la Brașov, după un secol
Sambata, August 27, 2016 20:55 PM

''Armatele'' beligerante din timpul Primului Război Mondial s-au întâlnit la sfârșitul acestei săptămâni la Brașov, cu ocazia unui festival internațional de reconstituire istorică, organizat la împlinirea a 100 de ani de la intrarea României în prima conflagrație mondială.

ONU: Părțile implicate în conflictul sirian trebuie să decidă până duminică asupra armistițiului umanitar în Alep
Sambata, August 27, 2016 20:29 PM

Organizația Națiunilor Unite (ONU) le-a cerut sâmbătă părților implicate în conflictul sirian să decidă până duminică dacă pun în aplicare un armistițiu umanitar de 48 de ore pentru a veni în ajutorul populației din Alep, al doilea oraș al Siriei, aflat sub asediu, informează AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
27 Aug, 17:20 Lingaii
Observator a comentat pentru articolul Cum a supt „garda pretoriană“ a fostului primar Boșcodeală din bugetul local al municipiului Buzău:
Dupa Boscomanglitorul, nu ar trebui sa urmeze la DNA, goaba de Chiculescu, cu Ene Nicolae, Nedelcu, Tanasescu etc ???
27 Aug, 17:14 LINGAU
Observator a comentat pentru articolul PMP Buzău promite asistență juridică polițiștilor locali care vor fi disponibilizați:
CUM SA APERE ACEASTA FAMILIE DE MOCANI HOTI, SUTE DE POLITISTI LOCALI, CARE PANA LA URMA SI EI MUNCESC CINSTIT, HOTI AU FOST SI CEI CERE I-AU ADUS IN ACEASTA SITUATIE (Boscomanglitorul, Chiculescu, Nedelcu,Tanasescu, Gegea,Ene Nicolae etc).
27 Aug, 17:06 Un lingau politic
Observator a comentat pentru articolul Replica zilei, la Consiliul Local/Nicolae Șerban (PNL): ,,Până acum, Prestcom Serv a fost conectată la țâțele Primăriei“:
La alegerile locale trecute , acest tigan balos (ma refer strict la el) il ajuta cu clica lui pe Boscomanglitorul, sa mai castige inca un mandat, iar acum cuvanta din partea PNL-ului, cate clase ai mai Serbane, duce-te-ai dupa Dan Diaconescu !
Google PageRank Checker