25 de ani
de presa libera
Luni, August 03, 2015 03:24 AM

Economic

23 de locuri de muncă vacante la Buzău

de
Economic  |
07.01.2013, 22:00
6089

            Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt înregistrate în această perioadă  2.120 de locuri de muncă, dintre care 23 în judeţul Buzău.  Astfel, cele mai multe locuri de muncă se găsesc în Bucureşti – 379, Iaşi – 382, Hunedoara – 105, Constanţa – 250, Timiş – 107, Brăila – 101.

            Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt înregistrate în această perioadă  2.120 de locuri de muncă, dintre care 23 în judeţul Buzău.  Astfel, cele mai multe locuri de muncă se găsesc în Bucureşti – 379, Iaşi – 382, Hunedoara – 105, Constanţa – 250, Timiş – 107, Brăila – 101.La polul opus, cele mai puţine locuri de muncă se găsesc în Arad, Bacău, Bihor (câte 3 locuri de muncă), Suceava (4 locuri), Caraş – Severin (5 locuri), Olt (7 locuri), Mureş (9 locuri), Botoşani (10 locuri). În Vrancea şi Mehedinţi nu există însă disponibil în această perioadă niciun loc de muncă.

            Cu toate că spre sfârşitul anului 2013 şi chiar şi în prima săptămână din 2013 în judeţul Buzău erau disponibile cinci locuri de muncă oferite de o singură societate, în prezent Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă pune la dispoziţia celor interesaţi 23 de posturi vacante oferite de cinci firme buzoiene, însă niciunul pentru persoanele cu studii superioare.

            La nivel naţional, pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 379 locuri de muncă, cele mai multe pentru ingineri şi subingineri, analist servicii client, programator, asistent medical generalist, consilier vânzări asigurări, consilier financiar-bancar, director vânzători şi medic rezident. Pentru studii medii, profesionale şi lucrători necalificaţi sunt disponibile  1.741 locuri de muncă, dintre care cele mai multe pentru operator confecţioner industrial îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje, materiale sintetice, sudor, muncitor necalificat în industria confecţiilor, muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor, confecţioner-asamblor articole din textile, lăcătuş construcţii metalice şi navale, şofer de autoturisme şi camionete, lăcătuş mecanic, infirmier, femeie de serviciu, agent de securitate şi lucrător comercial.

 

Locuri de muncă disponibile în judeţul Buzău

 

Societate

Meserie

Număr locuri

Confex

Confecţioner textile

5

Excel INF

Programator

1

Beta Heurtey

Vopsitor industrial

Lăcătuş confecţii  metalice

Macaragiu

2

8

1

Maxbet

Supraveghetor sală

Barman

2

2

Right Betting

Lucrător comercial

2

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Un sat din Slovacia se opune prin referendum primirii imigranților clandestini
Luni, August 03, 2015 02:57 AM

Locuitorii satului Gabcikovo din sudul Slovaciei au votat prin referendum duminică împotriva primirii a 500 de imigranți clandestini care ar trebui să ajungă acolo din Austria în virtutea unui acord între Bratislava și Viena.

Regele saudit a plecat din Franța după controversa privind vacanța pe Coasta de Azur
Luni, August 03, 2015 02:05 AM

Regele saudit Salman a plecat duminică din sudul Franței spre Maroc, scurtându-și o vacanță planificată de trei săptămâni după o petiție semnată acolo de circa 150.000 de locuitori asupra închiderii unei plaje publice în fața vilei sale pe Coasta de Azur, relatează Reuters.

Statele Unite anunță 24 de lovituri aeriene contra Statului Islamic în Irak și Siria
Luni, August 03, 2015 00:48 AM

Statele Unite și aliații lor au efectuat sâmbătă 18 lovituri aeriene contra Statului Islamic în Irak și șase în Siria, a anunțat duminică armata americană, informează Reuters.

Egipt: Președintele a amendat legea electorală în vederea viitoarelor alegeri legislative
Luni, August 03, 2015 00:40 AM

Președintele egiptean a amendat legea electorală în vederea viitoarelor alegeri legislative, deschizând calea comisiei electorale să fixeze data alegerilor, a anunțat monitorul oficial duminică, informează AFP și Reuters.

Fotbal - Liga I: ASA Tg. Mureș - CS Universitatea Craiova 0-0
Duminica, August 02, 2015 23:26 PM

ASA Tg. Mureș și CS Universitatea Craiova au terminat nedecis, scor 0-0, duminică seara, într-o partidă din etapa a patra a Ligii I de fotbal.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
02 Aug, 17:07 rasul curcilor
madalina a comentat pentru articolul Cezar Preda: “Concursul pentru funcția de inspector școlar general, o bătaie de joc!”:
getoooo nu fi fraiera mai da examen de 25 de ori pana ei .....,,sa faci buzaul de ras,,,
02 Aug, 11:39 nimicuri
loredana a comentat pentru articolul Toți cei trei candidați la conducerea IȘJ au picat concursul de la Ministerul Educației:
CEL MAI BINE AR FI SA IMPORTAM DIN ALT JUDET UN INSPECTOR CAPABIL.........RUSINICA INSPECTORATUL BUZAU ,,,,,PSD NU GASIT UN CANDIDAT MAI BUN ...,,,DACA AR DA EXAMEN SI PRLAMENTARIII PESEDISTI DIN BUZAU ,,,CEAR FI?
02 Aug, 09:01 revolta in învățământul buzoian
adina a comentat pentru articolul Toți cei trei candidați la conducerea IȘJ au picat concursul de la Ministerul Educației:
Bai psd-istilor lăsați cata aia care a castigat concursul sa-si ocupe postul pe care- l merita si la castigat prin munca!! GETOoo ai bun simț si dute acasa, ca oricum mai devreme sau mai tarziu vei pleca ... Dna Voicu va asteptam cu drag la ISJ Buzău !!!
Google PageRank Checker