26 de ani
de presa libera
Sambata, Mai 28, 2016 12:50 PM
anghel

Economic

23 de locuri de muncă vacante la Buzău

de
Economic  |
07.01.2013, 22:00
6447

            Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt înregistrate în această perioadă  2.120 de locuri de muncă, dintre care 23 în judeţul Buzău.  Astfel, cele mai multe locuri de muncă se găsesc în Bucureşti – 379, Iaşi – 382, Hunedoara – 105, Constanţa – 250, Timiş – 107, Brăila – 101.

            Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt înregistrate în această perioadă  2.120 de locuri de muncă, dintre care 23 în judeţul Buzău.  Astfel, cele mai multe locuri de muncă se găsesc în Bucureşti – 379, Iaşi – 382, Hunedoara – 105, Constanţa – 250, Timiş – 107, Brăila – 101.La polul opus, cele mai puţine locuri de muncă se găsesc în Arad, Bacău, Bihor (câte 3 locuri de muncă), Suceava (4 locuri), Caraş – Severin (5 locuri), Olt (7 locuri), Mureş (9 locuri), Botoşani (10 locuri). În Vrancea şi Mehedinţi nu există însă disponibil în această perioadă niciun loc de muncă.

            Cu toate că spre sfârşitul anului 2013 şi chiar şi în prima săptămână din 2013 în judeţul Buzău erau disponibile cinci locuri de muncă oferite de o singură societate, în prezent Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă pune la dispoziţia celor interesaţi 23 de posturi vacante oferite de cinci firme buzoiene, însă niciunul pentru persoanele cu studii superioare.

            La nivel naţional, pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 379 locuri de muncă, cele mai multe pentru ingineri şi subingineri, analist servicii client, programator, asistent medical generalist, consilier vânzări asigurări, consilier financiar-bancar, director vânzători şi medic rezident. Pentru studii medii, profesionale şi lucrători necalificaţi sunt disponibile  1.741 locuri de muncă, dintre care cele mai multe pentru operator confecţioner industrial îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje, materiale sintetice, sudor, muncitor necalificat în industria confecţiilor, muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor, confecţioner-asamblor articole din textile, lăcătuş construcţii metalice şi navale, şofer de autoturisme şi camionete, lăcătuş mecanic, infirmier, femeie de serviciu, agent de securitate şi lucrător comercial.

 

Locuri de muncă disponibile în judeţul Buzău

 

Societate

Meserie

Număr locuri

Confex

Confecţioner textile

5

Excel INF

Programator

1

Beta Heurtey

Vopsitor industrial

Lăcătuş confecţii  metalice

Macaragiu

2

8

1

Maxbet

Supraveghetor sală

Barman

2

2

Right Betting

Lucrător comercial

2

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

TEATRU ȘI FILME ROMÂNEȘTI: ''Bacalaureat'', în regia lui Cristian Mungiu
Sambata, Mai 28, 2016 12:36 PM

Cristian Mungiu a primit, la 22 mai 2016, premiul pentru regie la Cannes, pentru filmul "Bacalaureat". Regizorul român a primit premiul ex aequo, alături de francezul Olivier Assayas, acesta din urmă fiind recompensat pentru filmul "Personal Shopper".

Demonstrații de acrobație aeriană pe Aerodromul Clinceni, în cadrul "Clinceni Children's Day Air Show 2016"
Sambata, Mai 28, 2016 12:05 PM

Peste 30 de aeronave prezintă, sâmbătă, pe aerodromul Clinceni, numere de acrobație în cadrul evenimentului "Clinceni Children's Day Air Show 2016", dedicat Zilei Internaționale a Copilului, și organizat de Aeroclubul României.

Directorul de producție de la Hexi Pharma, Mihail Leva, pus sub acuzare
Sambata, Mai 28, 2016 12:03 PM

Mihail Leva, director de producție la Hexi Pharma, a fost pus sub urmărire penală de procurorii Parchetului General în dosarul dezinfectanților diluați din spitale, fiind acuzat de complicitate la participație improprie la infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.

INTERVIU Gabriela Firea: Bucureștiul poate câștiga titlul de capitală culturală europeană
Sambata, Mai 28, 2016 11:57 AM

Bucureștiul poate câștiga titlul de capitală culturală europeană, susține candidatul Alianței PSD+UNPR la Primăria Capitalei Gabriela Firea, adăugând că acesta va fi unul dintre obiectivele sale, în cazul în care va câștiga alegerile locale.

Trei turiști au decedat în naufragiul unei ambarcațiuni în Thailanda; MAE: 4 români răniți ușor
Sambata, Mai 28, 2016 11:51 AM

Trei turiști străini și-au pierdut viața în urma naufragiului unei ambarcațiuni în Thailanda, în urma căruia vasul s-a răsturnat joi după-amiază după ce a lovit o stâncă în timp ce încerca să acosteze la Koh Samui, o insulă turistică din Golful Thailandei, a relatat vineri AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
28 May, 00:07 lidia@yahoo.com
salomeea a comentat pentru articolul Ovidiu Anghel: „Rezolvarea problemelor voastre, prioritate în mandatul de primar pe care mi-l veți încredința“:
Nici eu nu înțeleg ce caută serbam de la psd la pnl? Poate va explica vreodată domnul anghel cât de apropiat este în politica traseista. ..sau politica este cu 2 fete?
27 May, 22:17 FOTBAL
DORIN a comentat pentru articolul Ion Viorel & Co, suspendări și amenzi-record în dosarul „blaturi pentru pariuri“. „Vioară“ acuză „blatul PSD-FRF“:
BAAAAA BUZOIAN CA VIOREL SI ASA INIMOS CARE VREA FOTBAL LA BUZAU NU GASITI PROSTILOR ....BRAVO VIOARA
27 May, 21:09 5 iunie 2016
Constantinxis a comentat pentru articolul Bogdan Hudițoiu, candidat PSD pentru Consiliul Local Municipal: „Peste patru ani, Buzăul va fi un oraș cu care să ne mândrim“:
RESTART BUZAU
Google PageRank Checker