25 de ani
de presa libera
Luni, Mai 25, 2015 20:08 PM

Economic

23 de locuri de muncă vacante la Buzău

de
Economic  |
07.01.2013, 22:00
5974

            Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt înregistrate în această perioadă  2.120 de locuri de muncă, dintre care 23 în judeţul Buzău.  Astfel, cele mai multe locuri de muncă se găsesc în Bucureşti – 379, Iaşi – 382, Hunedoara – 105, Constanţa – 250, Timiş – 107, Brăila – 101.

            Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt înregistrate în această perioadă  2.120 de locuri de muncă, dintre care 23 în judeţul Buzău.  Astfel, cele mai multe locuri de muncă se găsesc în Bucureşti – 379, Iaşi – 382, Hunedoara – 105, Constanţa – 250, Timiş – 107, Brăila – 101.La polul opus, cele mai puţine locuri de muncă se găsesc în Arad, Bacău, Bihor (câte 3 locuri de muncă), Suceava (4 locuri), Caraş – Severin (5 locuri), Olt (7 locuri), Mureş (9 locuri), Botoşani (10 locuri). În Vrancea şi Mehedinţi nu există însă disponibil în această perioadă niciun loc de muncă.

            Cu toate că spre sfârşitul anului 2013 şi chiar şi în prima săptămână din 2013 în judeţul Buzău erau disponibile cinci locuri de muncă oferite de o singură societate, în prezent Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă pune la dispoziţia celor interesaţi 23 de posturi vacante oferite de cinci firme buzoiene, însă niciunul pentru persoanele cu studii superioare.

            La nivel naţional, pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 379 locuri de muncă, cele mai multe pentru ingineri şi subingineri, analist servicii client, programator, asistent medical generalist, consilier vânzări asigurări, consilier financiar-bancar, director vânzători şi medic rezident. Pentru studii medii, profesionale şi lucrători necalificaţi sunt disponibile  1.741 locuri de muncă, dintre care cele mai multe pentru operator confecţioner industrial îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje, materiale sintetice, sudor, muncitor necalificat în industria confecţiilor, muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor, confecţioner-asamblor articole din textile, lăcătuş construcţii metalice şi navale, şofer de autoturisme şi camionete, lăcătuş mecanic, infirmier, femeie de serviciu, agent de securitate şi lucrător comercial.

 

Locuri de muncă disponibile în judeţul Buzău

 

Societate

Meserie

Număr locuri

Confex

Confecţioner textile

5

Excel INF

Programator

1

Beta Heurtey

Vopsitor industrial

Lăcătuş confecţii  metalice

Macaragiu

2

8

1

Maxbet

Supraveghetor sală

Barman

2

2

Right Betting

Lucrător comercial

2

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Bust din bronz al academicianului Nicolae Cajal, dezvelit la Arad
Luni, Mai 25, 2015 20:06 PM

Un bust al academicianului Nicolae Cajal a fost dezvelit, luni, la Arad, în fața Sinagogii Ortodoxe. Lucrarea, realizată în bronz, aparține sculptorului Dragoș Cătălin Munteanu.

Garry Kasparov: Atât timp cât Putin este la putere, nu va fi pace în Europa
Luni, Mai 25, 2015 19:51 PM

Atât timp cât Vladimir Putin va fi președinte al Rusiei, nu va fi pace în Europa, a declarat opozantul rus Garry Kasparov, fost campion mondial la șah, într-un interviu acordat luni agenției EFE, el considerând de asemenea că 'Putin va muri la Kremlin'.

Andrzej Duda câștigă alegerile prezidențiale din Polonia cu 51,55% din voturi (rezultate definitive)
Luni, Mai 25, 2015 19:43 PM

Conservatorul Andrzej Duda a câștigat alegerile prezidențiale de duminică din Polonia cu 51,55% din voturi, învingându-l pe președintele în exercițiu, Bronislaw Komorowski, care a obținut 48,45% din sufragii, a anunțat luni Comisia Electorală poloneză, relatează AFP și Reuters.

Israel: Netanyahu numește un colaborator apropiat într-un post-cheie din diplomație
Luni, Mai 25, 2015 19:38 PM

Benjamin Netanyahu l-a numit luni pe Dore Gold, cunoscut ca apropiat al premierului israelian și pentru faptul că este puțin dispus la concesii pentru palestinieni, în postul-cheie de director general al afacerilor externe, a anunțat guvernul, citat de AFP.

Mexic: Cel puțin 11 morți într-o tornadă din nordul țării
Luni, Mai 25, 2015 19:28 PM

O tornadă s-a soldat luni cu cel puțin 11 morți și un număr nedeterminat de dispăruți în nordul Mexicului, la Ciudad Acuna, a anunțat primarul orașului de 136.000 de locuitori aflat la granița cu Statele Unite.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
25 May, 18:17 rusine
pPsd a comentat pentru articolul „Metoda“ Burducea / 21 dintre cei 22 de inspectori buzoieni s-au retras de la concursul de la IȘJ:
Sa plece acasa .Avem oameni competenți dar suntem conduși politic .Ce cauta in ISJ prof precum Bodea, Boarcas , Alexandru , Dascalu sau Sultanescu ? Ce exemplu dau elevilor .Daca au onoarea sa plece singuri , oricum nici la catedra nu sunt buni
25 May, 18:05 rezolvati problema de la nehoiu
Unliberal a comentat pentru articolul S-o fi auzit și la Buzău? Gorghiu: „Cine nu se va adapta la noua realitate a partidului, va fi în mod natural respins“:
Domnule Romanescu rezolvati urgent problema laPNL Nehoiu.Riscati distrugerea organizatiei din cauza unui om.
25 May, 17:54 Felicitari!
Elena a comentat pentru articolul „Metoda“ Burducea / 21 dintre cei 22 de inspectori buzoieni s-au retras de la concursul de la IȘJ:
Va felicit, doamna Wamsiedel, pentru rezultat! Diplomatia, constiinciozitatea, seriozitatea si bunul simt are castig de cauza in Romania de astazi. FELICITARI!
Google PageRank Checker