26 de ani
de presa libera
Vineri, Aprilie 29, 2016 13:00 PM
paste1

Economic

23 de locuri de muncă vacante la Buzău

de
Economic  |
07.01.2013, 22:00
6425

            Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt înregistrate în această perioadă  2.120 de locuri de muncă, dintre care 23 în judeţul Buzău.  Astfel, cele mai multe locuri de muncă se găsesc în Bucureşti – 379, Iaşi – 382, Hunedoara – 105, Constanţa – 250, Timiş – 107, Brăila – 101.

            Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt înregistrate în această perioadă  2.120 de locuri de muncă, dintre care 23 în judeţul Buzău.  Astfel, cele mai multe locuri de muncă se găsesc în Bucureşti – 379, Iaşi – 382, Hunedoara – 105, Constanţa – 250, Timiş – 107, Brăila – 101.La polul opus, cele mai puţine locuri de muncă se găsesc în Arad, Bacău, Bihor (câte 3 locuri de muncă), Suceava (4 locuri), Caraş – Severin (5 locuri), Olt (7 locuri), Mureş (9 locuri), Botoşani (10 locuri). În Vrancea şi Mehedinţi nu există însă disponibil în această perioadă niciun loc de muncă.

            Cu toate că spre sfârşitul anului 2013 şi chiar şi în prima săptămână din 2013 în judeţul Buzău erau disponibile cinci locuri de muncă oferite de o singură societate, în prezent Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă pune la dispoziţia celor interesaţi 23 de posturi vacante oferite de cinci firme buzoiene, însă niciunul pentru persoanele cu studii superioare.

            La nivel naţional, pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 379 locuri de muncă, cele mai multe pentru ingineri şi subingineri, analist servicii client, programator, asistent medical generalist, consilier vânzări asigurări, consilier financiar-bancar, director vânzători şi medic rezident. Pentru studii medii, profesionale şi lucrători necalificaţi sunt disponibile  1.741 locuri de muncă, dintre care cele mai multe pentru operator confecţioner industrial îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje, materiale sintetice, sudor, muncitor necalificat în industria confecţiilor, muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor, confecţioner-asamblor articole din textile, lăcătuş construcţii metalice şi navale, şofer de autoturisme şi camionete, lăcătuş mecanic, infirmier, femeie de serviciu, agent de securitate şi lucrător comercial.

 

Locuri de muncă disponibile în judeţul Buzău

 

Societate

Meserie

Număr locuri

Confex

Confecţioner textile

5

Excel INF

Programator

1

Beta Heurtey

Vopsitor industrial

Lăcătuş confecţii  metalice

Macaragiu

2

8

1

Maxbet

Supraveghetor sală

Barman

2

2

Right Betting

Lucrător comercial

2

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Auto-F1: Nico Rosberg (Mercedes), cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente din MP al Rusiei
Vineri, Aprilie 29, 2016 12:46 PM

Pilotul german Nico Rosberg a reușit cel mai rapid tur de circuit la Soci, unde vineri s-a disputat prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Rusiei de Formula 1, cu timpul de 1min38sec127/1000.

Șah: Ioan-Dan Gașpar, vicecampion mondial la amatori
Vineri, Aprilie 29, 2016 12:31 PM

Ioan-Dan Gașpar a cucerit medalia de argint, cu 7 puncte din 9 posibile, la Campionatele Mondiale de șah pentru amatori, categoria U 1.700, competiție care a avut loc la Halkidiki (Grecia), informează site-ul oficial al Federației române de șah.

DGPMB: Peste 400 kg de carne, în valoare de aproximativ 10.000 de lei, confiscată în piețe
Vineri, Aprilie 29, 2016 12:18 PM

Polițiștii au indisponibilizat în vederea confiscării peste 400 kg de carne, în valoare de aproximativ 10.000 de lei, în cadrul unei acțiuni desfășurate joi în mai multe piețe din Capitală.

EBU: Nicio televiziune din România nu va transmite Eurovision 2016
Vineri, Aprilie 29, 2016 12:16 PM

Nicio televiziune din România nu va transmite Eurovision 2016 iar o ofertă în acest sens făcută de ProTV nu poate fi acceptată, deoarece postul respectiv nu face parte din European Broadcasting Union (EBU), se arată într-un mesaj postat vineri pe pagina oficială de Facebook a EBU.

Rusia dezvoltă o nouă generație de rachete, invulnerabile în fața scutului antirachetă al NATO (senator rus)
Vineri, Aprilie 29, 2016 12:14 PM

Rusia este pe punctul de a finaliza dezvoltarea unei noi generații de rachete, invulnerabile în fața armamentului NATO, în special în fața scutului antirachetă, a declarat vineri Evgheni Serebrennikov, vicepreședintele Comisiei pentru securitate și apărare din Consiliul Federației (camera superioară a parlamentului rus), citat de agenția de presă RIA Novosti, în pagina sa electronică.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
29 Apr, 10:31 Isj
Aracip a comentat pentru articolul Noi candidați în cursa pentru șefia Inspectoratului Școlar Județean:
Castigatorul va avea ca principala sarcina desf isj. Macar xe s.ar intampla mai repede...
29 Apr, 08:32 jos palaria
musat(nu cel primar) a comentat pentru articolul Marian Mărgărit de la Boldu, unul dintre cei patru ,,primari de meserie“ din România:
Felicitari! Succes!
29 Apr, 08:21 Succes!
popescu a comentat pentru articolul Noi candidați în cursa pentru șefia Inspectoratului Școlar Județean:
Succes ! Sa castige cel mai bun. Exclus Meirosu, care deja si-a demonstrat masura incompetentei. E prea mare caciula pt capul lui mic.
Google PageRank Checker