25 de ani
de presa libera
Sambata, Noiembrie 28, 2015 23:59 PM

Economic

23 de locuri de muncă vacante la Buzău

de
Economic  |
07.01.2013, 22:00
6246

            Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt înregistrate în această perioadă  2.120 de locuri de muncă, dintre care 23 în judeţul Buzău.  Astfel, cele mai multe locuri de muncă se găsesc în Bucureşti – 379, Iaşi – 382, Hunedoara – 105, Constanţa – 250, Timiş – 107, Brăila – 101.

            Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt înregistrate în această perioadă  2.120 de locuri de muncă, dintre care 23 în judeţul Buzău.  Astfel, cele mai multe locuri de muncă se găsesc în Bucureşti – 379, Iaşi – 382, Hunedoara – 105, Constanţa – 250, Timiş – 107, Brăila – 101.La polul opus, cele mai puţine locuri de muncă se găsesc în Arad, Bacău, Bihor (câte 3 locuri de muncă), Suceava (4 locuri), Caraş – Severin (5 locuri), Olt (7 locuri), Mureş (9 locuri), Botoşani (10 locuri). În Vrancea şi Mehedinţi nu există însă disponibil în această perioadă niciun loc de muncă.

            Cu toate că spre sfârşitul anului 2013 şi chiar şi în prima săptămână din 2013 în judeţul Buzău erau disponibile cinci locuri de muncă oferite de o singură societate, în prezent Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă pune la dispoziţia celor interesaţi 23 de posturi vacante oferite de cinci firme buzoiene, însă niciunul pentru persoanele cu studii superioare.

            La nivel naţional, pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 379 locuri de muncă, cele mai multe pentru ingineri şi subingineri, analist servicii client, programator, asistent medical generalist, consilier vânzări asigurări, consilier financiar-bancar, director vânzători şi medic rezident. Pentru studii medii, profesionale şi lucrători necalificaţi sunt disponibile  1.741 locuri de muncă, dintre care cele mai multe pentru operator confecţioner industrial îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje, materiale sintetice, sudor, muncitor necalificat în industria confecţiilor, muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor, confecţioner-asamblor articole din textile, lăcătuş construcţii metalice şi navale, şofer de autoturisme şi camionete, lăcătuş mecanic, infirmier, femeie de serviciu, agent de securitate şi lucrător comercial.

 

Locuri de muncă disponibile în judeţul Buzău

 

Societate

Meserie

Număr locuri

Confex

Confecţioner textile

5

Excel INF

Programator

1

Beta Heurtey

Vopsitor industrial

Lăcătuş confecţii  metalice

Macaragiu

2

8

1

Maxbet

Supraveghetor sală

Barman

2

2

Right Betting

Lucrător comercial

2

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Kosovo: Manifestație contra normalizării relațiilor cu Serbia, arestarea unor membri ai opoziției
Sambata, Noiembrie 28, 2015 23:50 PM

Poliția din Kosovo a arestat sâmbătă un parlamentar al opoziției și 86 de membri partidului său la finalul unui miting desfășurat la Pristina la care au participat mii de persoane, cerând abandonarea acordului, sub egida de UE, pentru normalizarea relațiilor cu Serbia, relatează AFP.

Baschet masculin: Energia a câștigat derby-ul cu Steaua, în Liga Națională
Sambata, Noiembrie 28, 2015 23:18 PM

ACS Energia Târgu Jiu a învins-o pe Steaua CSM Eximbank București cu scorul de 79-76 (20-19, 19-23, 15-21, 25-13), sâmbătă seara, pe teren propriu, în etapa a 10-a a Ligii Naționale de baschet masculin.

Grecia: Opoziția refuză să sprijine politica guvernului privind criza migratorie și reforma pensiilor
Sambata, Noiembrie 28, 2015 22:53 PM

Premierul grec, Alexis Tsipras, a recunoscut sâmbătă că a eșuat în a-și asigura sprijinul opoziției în privința gestionării crizei migratorii și a reformei sistemului de pensii, cerută de creditorii internaționali, transmite AFP.

Liga I: FC Viitorul Constanța - CS Universitatea Craiova 4-0
Sambata, Noiembrie 28, 2015 22:32 PM

FC Viitorul Constanța a surclasat-o pe CS Universitatea Craiova 4-0 (2-0), sâmbătă seara, la Ovidiu, într-o partidă din etapa a 19-a Ligii I de fotbal.

Marea Britanie conduce Belgia cu 2-1, în finala Cupei Davis
Sambata, Noiembrie 28, 2015 22:05 PM

Echipa de tenis a Marii Britanii conduce formația Belgiei cu scorul de 2-1, sâmbătă, la Gent, în finala Cupei Davis, după ce frații Andy și Jamie Murray au dispus de cuplul David Goffin/Steve Darcis cu 6-4, 4-6, 6-3, 6-2.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
28 Nov, 18:12 Concurs
Offf! a comentat pentru articolul Geta Burducea din nou „repetentă“, trădată de tasta ENTER:
Dupa unele sutse de .,,sus" se pare ca s a hotarat cine va primi delegatie. Asa ca telenovela cu generaleasa s a sfarsit.
28 Nov, 17:34 TOT INAINTE
george a comentat pentru articolul Acuzații ale angajaților de la Grădinița „Boboceii din Micro III“ / Director schimbat din funcție pentru că nu a vrut să semneze contract cu o firmă „agreată“ de Primărie? :
AAAAAAAAAA asa se zice acum cand nu reusesti sa promovezi un examen.Dar nu este nimic daca la precedentul examen ati avut drumuri de facut la IML la urmatorul poate uitati sa apasati tasta ENTER si uite asa va egalati IDOLUL si in INTERESUL INVATAMANTULUI poate ajungeti inspector.Mai aveti putin de lucrat la caracter dar in rest sunteti pe drumul cel bun si daca INTERESUL INVATAMANTULUI o cere poate reusiti.
28 Nov, 17:34 domnului primar cu dragoste
ssorin a comentat pentru articolul Boșcodeală, reacție la mitingul de vineri: a sunat o slugă (a lui Ciolacu) și a dat un interviu:
in statisticile INS buzaul ocupa la somaj locul 3 dupa teleorman si vaslui
Google PageRank Checker