26 de ani
de presa libera
Vineri, Septembrie 30, 2016 23:12 PM

Economic

23 de locuri de muncă vacante la Buzău

de
Economic  |
07.01.2013, 22:00
6559

            Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt înregistrate în această perioadă  2.120 de locuri de muncă, dintre care 23 în judeţul Buzău.  Astfel, cele mai multe locuri de muncă se găsesc în Bucureşti – 379, Iaşi – 382, Hunedoara – 105, Constanţa – 250, Timiş – 107, Brăila – 101.

            Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt înregistrate în această perioadă  2.120 de locuri de muncă, dintre care 23 în judeţul Buzău.  Astfel, cele mai multe locuri de muncă se găsesc în Bucureşti – 379, Iaşi – 382, Hunedoara – 105, Constanţa – 250, Timiş – 107, Brăila – 101.La polul opus, cele mai puţine locuri de muncă se găsesc în Arad, Bacău, Bihor (câte 3 locuri de muncă), Suceava (4 locuri), Caraş – Severin (5 locuri), Olt (7 locuri), Mureş (9 locuri), Botoşani (10 locuri). În Vrancea şi Mehedinţi nu există însă disponibil în această perioadă niciun loc de muncă.

            Cu toate că spre sfârşitul anului 2013 şi chiar şi în prima săptămână din 2013 în judeţul Buzău erau disponibile cinci locuri de muncă oferite de o singură societate, în prezent Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă pune la dispoziţia celor interesaţi 23 de posturi vacante oferite de cinci firme buzoiene, însă niciunul pentru persoanele cu studii superioare.

            La nivel naţional, pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 379 locuri de muncă, cele mai multe pentru ingineri şi subingineri, analist servicii client, programator, asistent medical generalist, consilier vânzări asigurări, consilier financiar-bancar, director vânzători şi medic rezident. Pentru studii medii, profesionale şi lucrători necalificaţi sunt disponibile  1.741 locuri de muncă, dintre care cele mai multe pentru operator confecţioner industrial îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje, materiale sintetice, sudor, muncitor necalificat în industria confecţiilor, muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor, confecţioner-asamblor articole din textile, lăcătuş construcţii metalice şi navale, şofer de autoturisme şi camionete, lăcătuş mecanic, infirmier, femeie de serviciu, agent de securitate şi lucrător comercial.

 

Locuri de muncă disponibile în judeţul Buzău

 

Societate

Meserie

Număr locuri

Confex

Confecţioner textile

5

Excel INF

Programator

1

Beta Heurtey

Vopsitor industrial

Lăcătuş confecţii  metalice

Macaragiu

2

8

1

Maxbet

Supraveghetor sală

Barman

2

2

Right Betting

Lucrător comercial

2

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Polo: Steaua, învinsă la debutul în preliminariile Ligii Campionilor
Vineri, Septembrie 30, 2016 23:07 PM

Steaua București, campioana României, a fost învinsă de echipa muntenegreană PVK Jadran Carine Herceg Novi cu scorul de 9-7 (2-3, 2-0, 2-2, 3-2), vineri, la La Valletta (Malta), în Grupa C a preliminariilor Ligii Campionilor la polo pe apă.

Liga I: ASA Târgu Mureș - CFR Cluj 1-3
Vineri, Septembrie 30, 2016 22:36 PM

CFR Cluj a învins-o pe ASA Târgu Mureș cu scorul de 3-1 (1-0), vineri seara, în deplasare, într-o partidă din etapa a 11-a a Ligii I de fotbal.

Kerry și Lavrov au discutat telefonic cooperarea în Siria
Vineri, Septembrie 30, 2016 22:28 PM

Cooperarea diplomatică între Statele Unite și Rusia în privința Siriei este "la terapie intensivă, dar încă mai are puls", a declarat un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat de la Washington vineri, după o convorbire telefonică între secretarul de stat american John Kerry și omologul său rus, ministrul de externe Serghei Lavrov.

Corina Crețu: România duce lipsă de 'armata' de experți pe care alte state o au
Vineri, Septembrie 30, 2016 22:12 PM

România duce lipsă de armata de experți pe care alte state o au, a afirmat, vineri, comisarul european pentru politici regionale, Corina Crețu, la Iași, la întâlnirea cu primarii din municipiile reședință din zona de Nord-Est, unde principala temă de discuții a fost atragerea fondurilor de aproximativ 250 de milioane de euro prevăzute în Programul de Dezvoltare Urbană.

SUA: Hillary Clinton are un avans de 5% față de Donald Trump într-un ultim sondaj
Vineri, Septembrie 30, 2016 21:55 PM

Candidata democrată Hillary Clinton are un avans de 5% în fața republicanului Donald Trump în cursa prezidențială americană, potrivit ultimului sondaj de opinie Reuters/Ipsos dat publicității vineri, relatează Reuters.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
30 Sep, 22:34 Vechile dotari
Popa Aurelia a comentat pentru articolul Centrul de Sănătate Multifuncțional Pârscov ar putea să-și deschidă porțile în februarie 2017:
Unde s-au dus vechile dotari (paturi, lenjerii, vesela, aparatura medicala, etc. atunci cand s-a inchis spitalul? Cine trebuia sa le inregistreze si sa le depoziteze? Cine trebuia sa se ingrijeasca de instalatiile spitalului , tevi, calorifere, centrala termica, etc. de cladirea in sine, ca sa nu se deterioreze ? Pastrate cu grija, s-ar fi facut multa economie. Nu este nimeni raspunzator pentru atata risipa?
30 Sep, 16:18 P.NL.
Satanasiu a comentat pentru articolul Atanasiu și Romanescu deschid listele PNL pentru parlamentare:
Nu va asteptati sa fie Atanasiu pe lista?De ce credeti ca a fost parasutat la Buzau?Tragi-comic este al 3 nume de pe lista senatorilor:V.Marcu.Dupa ce a luat o bataie rusinoasa la Berca ,il pune pe lista partidului lui Bratianu ?Mare este gradina ta Doamne !Il asteapta D.N.A-ul la cotitura si vreti sa va traga lista in jos.Chiar nu mai au liberalii oameni care sa nu fi ramas repetenti la liceu ?
30 Sep, 10:35 pacat
Mihai a comentat pentru articolul Atanasiu și Romanescu deschid listele PNL pentru parlamentare:
rusine
Google PageRank Checker