26 de ani
de presa libera
Marti, Iulie 26, 2016 19:03 PM

Economic

23 de locuri de muncă vacante la Buzău

de
Economic  |
07.01.2013, 22:00
6506

            Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt înregistrate în această perioadă  2.120 de locuri de muncă, dintre care 23 în judeţul Buzău.  Astfel, cele mai multe locuri de muncă se găsesc în Bucureşti – 379, Iaşi – 382, Hunedoara – 105, Constanţa – 250, Timiş – 107, Brăila – 101.

            Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt înregistrate în această perioadă  2.120 de locuri de muncă, dintre care 23 în judeţul Buzău.  Astfel, cele mai multe locuri de muncă se găsesc în Bucureşti – 379, Iaşi – 382, Hunedoara – 105, Constanţa – 250, Timiş – 107, Brăila – 101.La polul opus, cele mai puţine locuri de muncă se găsesc în Arad, Bacău, Bihor (câte 3 locuri de muncă), Suceava (4 locuri), Caraş – Severin (5 locuri), Olt (7 locuri), Mureş (9 locuri), Botoşani (10 locuri). În Vrancea şi Mehedinţi nu există însă disponibil în această perioadă niciun loc de muncă.

            Cu toate că spre sfârşitul anului 2013 şi chiar şi în prima săptămână din 2013 în judeţul Buzău erau disponibile cinci locuri de muncă oferite de o singură societate, în prezent Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă pune la dispoziţia celor interesaţi 23 de posturi vacante oferite de cinci firme buzoiene, însă niciunul pentru persoanele cu studii superioare.

            La nivel naţional, pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 379 locuri de muncă, cele mai multe pentru ingineri şi subingineri, analist servicii client, programator, asistent medical generalist, consilier vânzări asigurări, consilier financiar-bancar, director vânzători şi medic rezident. Pentru studii medii, profesionale şi lucrători necalificaţi sunt disponibile  1.741 locuri de muncă, dintre care cele mai multe pentru operator confecţioner industrial îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje, materiale sintetice, sudor, muncitor necalificat în industria confecţiilor, muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor, confecţioner-asamblor articole din textile, lăcătuş construcţii metalice şi navale, şofer de autoturisme şi camionete, lăcătuş mecanic, infirmier, femeie de serviciu, agent de securitate şi lucrător comercial.

 

Locuri de muncă disponibile în judeţul Buzău

 

Societate

Meserie

Număr locuri

Confex

Confecţioner textile

5

Excel INF

Programator

1

Beta Heurtey

Vopsitor industrial

Lăcătuş confecţii  metalice

Macaragiu

2

8

1

Maxbet

Supraveghetor sală

Barman

2

2

Right Betting

Lucrător comercial

2

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Atentatul de la Nisa: Plângeri împotriva statului francez și a municipalității, din cauza deficiențelor în materie de securitate
Marti, Iulie 26, 2016 19:00 PM

Justiția franceză a înregistrat primele plângeri din partea familiilor victimelor atentatului din 14 iulie de la Nisa (sud-est) împotriva statului francez și a primăriei orașului, din cauza deficiențelor în materie de securitate, a indicat marți o sursă judiciară, relatează AFP.

La vizionarea unui film, respirația spectatorilor se schimbă în funcție de secvențele de pe ecran (studiu)
Marti, Iulie 26, 2016 18:55 PM

La vizionarea unui film, tipul secvențelor influențează compoziția aerului expirat, iar într-o sală de cinematograf aceste modificări sunt sincronizate, scrie marți passionsante.be. Circa 10.000 de spectatori au participat la acest experiment coordonat de o echipă germană de la Institutul Max Planck. Într-o sală de cinematograf a fost proiectată o serie de scene de film, alternând secvențe comice, dramatice, de suspans, neutre etc. În sală au fost instalați captatori care au măsurat compoziția aerului ambiant - concentrațiile de bioxid de carbon și a circa o sută de compuși organici volatili.

Tomac: Propunerea ALDE privind anticipatele - neserioasă; priorități - legea cu 300 de parlamentari și cea a Sănătății
Marti, Iulie 26, 2016 18:48 PM

Propunerea ALDE privind organizarea de alegeri parlamentare anticipate este neserioasă, iar prioritățile Parlamentului ar trebui să fie adoptarea legii care stabilește un maxim de 300 de aleși și cea a Sănătății, a declarat, marți, pentru AGERPRES, președintele executiv al PMP, Eugen Tomac.

Ilie Năstase: Am lăsat sportul românesc să moară, haideți să ne trezim
Marti, Iulie 26, 2016 18:32 PM

Fostul tenisman Ilie Năstase, în prezent senator, a declarat marți că sportul românesc a fost lăsat să moară, precizând că toți cei implicați trebuie să se trezească și să urmeze exemplul unor țări precum Spania sau Franța.

A fost inventată o păpușă miraculoasă care ajută copiii să doarmă
Marti, Iulie 26, 2016 18:27 PM

Secretul păpușii magice create de psihologul islandez Eyrun Eggertsdottir este că, atunci când copilul o apasă pe piept, ea emite bătăile unei inimi umane și sunetul unei respirații liniștite. Păpușa "ajută copiii să doarmă mai mult, să se simtă mai bine și le oferă un sentiment de siguranță", afirmă psihologul, citat marți de 7sur7.be.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
26 Jul, 15:33 Robert
Mosescu a comentat pentru articolul Cristinel Romanescu, numit președinte unic interimar al PNL Buzău:
Este seful de serviciu pentru Atanasiu, cel ce doreste sa fie senator de Buzau, in alta ordine de idei, Anghel si sotia mai raman directori de deconcentrate??????!!!!!!!!!!!!
26 Jul, 15:06 A fost doamna mea profesoara
sorina a comentat pentru articolul Tânăra decedată în accidentul de la Cîndești era profesoară de religie la Școala din Măgura. Vestea decesului a adus multă tristețe în sufletul colegilor, dar și al elevilor :
Dumnezeu s o ierte !
26 Jul, 12:11 Cine urmareste dezmembrarea sau pesedizarea PNL Buzau?
Ape tulburi a comentat pentru articolul Cristinel Romanescu, de pe lista DIICOT pe funcția de președinte unic interimar al PNL Buzău:
Liberalii buzoieni ii cer demisia lui Romanescu si nu mai vor ca presedintele PNL Buzau sa mai fie numit de la Bucuresti.Pe cine reprezinta Romanescu daca majoritatea membrilor PNL Buzau sunt impotriva lui?Cum va lucra Romanescu cu o majoritate contra ?Membrii PNL Buzau trebuie sa isi aleaga presedintele ,nu sa le fie impus de unii care nu au habar de cat de banii celui numit.Sa nu uitam ca Romanescu a fost dat afara din PNL de catre membrii de partid locali.Cu ce curaj se mai intoarce el inapoi si la cine ?Membrii PNL Buzau sunt impotriva numirii lui Romanescu .Sa ne asteptam in curand si la reintoarcerea lui Bîgiu si a lui Scutaru? Toate aceste manevre sunt create special pentru a transforma PNL Buzau intr-un vasal al PSD-ului ca pe vremea cand conducerea era pe mana pucistilor .
Google PageRank Checker