25 de ani
de presa libera
Marti, Iunie 30, 2015 06:26 AM

Economic

23 de locuri de muncă vacante la Buzău

de
Economic  |
07.01.2013, 22:00
6069

            Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt înregistrate în această perioadă  2.120 de locuri de muncă, dintre care 23 în judeţul Buzău.  Astfel, cele mai multe locuri de muncă se găsesc în Bucureşti – 379, Iaşi – 382, Hunedoara – 105, Constanţa – 250, Timiş – 107, Brăila – 101.

            Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt înregistrate în această perioadă  2.120 de locuri de muncă, dintre care 23 în judeţul Buzău.  Astfel, cele mai multe locuri de muncă se găsesc în Bucureşti – 379, Iaşi – 382, Hunedoara – 105, Constanţa – 250, Timiş – 107, Brăila – 101.La polul opus, cele mai puţine locuri de muncă se găsesc în Arad, Bacău, Bihor (câte 3 locuri de muncă), Suceava (4 locuri), Caraş – Severin (5 locuri), Olt (7 locuri), Mureş (9 locuri), Botoşani (10 locuri). În Vrancea şi Mehedinţi nu există însă disponibil în această perioadă niciun loc de muncă.

            Cu toate că spre sfârşitul anului 2013 şi chiar şi în prima săptămână din 2013 în judeţul Buzău erau disponibile cinci locuri de muncă oferite de o singură societate, în prezent Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă pune la dispoziţia celor interesaţi 23 de posturi vacante oferite de cinci firme buzoiene, însă niciunul pentru persoanele cu studii superioare.

            La nivel naţional, pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 379 locuri de muncă, cele mai multe pentru ingineri şi subingineri, analist servicii client, programator, asistent medical generalist, consilier vânzări asigurări, consilier financiar-bancar, director vânzători şi medic rezident. Pentru studii medii, profesionale şi lucrători necalificaţi sunt disponibile  1.741 locuri de muncă, dintre care cele mai multe pentru operator confecţioner industrial îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje, materiale sintetice, sudor, muncitor necalificat în industria confecţiilor, muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor, confecţioner-asamblor articole din textile, lăcătuş construcţii metalice şi navale, şofer de autoturisme şi camionete, lăcătuş mecanic, infirmier, femeie de serviciu, agent de securitate şi lucrător comercial.

 

Locuri de muncă disponibile în judeţul Buzău

 

Societate

Meserie

Număr locuri

Confex

Confecţioner textile

5

Excel INF

Programator

1

Beta Heurtey

Vopsitor industrial

Lăcătuş confecţii  metalice

Macaragiu

2

8

1

Maxbet

Supraveghetor sală

Barman

2

2

Right Betting

Lucrător comercial

2

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

AGERPRES A TRANSMIS... - 30 IUNIE
Marti, Iunie 30, 2015 06:00 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 30 iunie
Marti, Iunie 30, 2015 05:30 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 30 iunie
Marti, Iunie 30, 2015 05:00 AM

Este a 181-a zi a anului 2015.

Poliția olandeză, atacată cu pietre după o moarte suspectă
Marti, Iunie 30, 2015 04:21 AM

Sute de manifestanți au acuzat luni seară poliția olandeză de violențe, aruncând mai ales cu pietre în direcția forțelor de ordine, în urma decesului unui bărbat de 42 de ani, duminică, la o zi după ce fusese arestat în forță în timpul unui festival de muzică, transmite AFP.

Grecia: Tsipras, pregătit să negocieze cu creditorii a doua zi după referendum
Marti, Iunie 30, 2015 03:08 AM

Premierul elen, Alexis Tsipras, a afirmat luni seară că referendumul pe care îl organizează duminică reprezintă pentru greci o modalitate de a fi "mai bine înarmați pentru continuarea negocierilor" cu creditorii, potrivit AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
29 Jun, 22:32 RE excrocherie
Tot un cetatean a comentat pentru articolul Consilierii județeni liberali vor să arunce la canal facturile pentru apa meteorică/Raul Florescu (PNL) spune că se lucrează deja la un asemenea proiect de hotărâre:
Domnule Eu cetatean , : un judecator nu poate fi complice ,,,,el judeca dosarele care vin aleatoriu ,executorii judecatoresti sunt toti la fel ,te Executa ,,,cat despre taxe ,,ele sunt reglementate ,,,si te mai intreb eu ceva ? Ea nu plati tu Renelul sau Telecomul, sau Gazul ,sau iNTERNETUL !!!! SI VEZI CE O SA PATESTI ::::: VEI FI TAIAT INSTANTANEU ::::::DE CE LA PLATA APEI SI CANAL TREBUIE SA FACI DATORII ????????? SI PE URMA SA CRITICI . NU MAI VREI APA DEBRANSEAZATE ,SI AI REZOLVAT PROBLEMA !!!!!!!!!!!
29 Jun, 21:38 coment
cireasa a comentat pentru articolul Burada și Lazăr, afară de la Urbis!:
URBISUL v a fi cosciugul hotilor din primarie in frunte cu primarul infractor boscodeala.Complici ,Neagu,Ciolacu,Burada,aceasta Lazar,dar si beneficiarii mitarnici trebue sa dea inapoi ce au furat,si apoi a puscarie pt. ce au faptuit.URBISUL trebuie analizat nu de cind codosul manglitor Burada este director ci de mult Mai inainte de cel putin10 ani in urma.
29 Jun, 17:21 Felicitari!
Chirpisizu Nicoleta a comentat pentru articolul Steagul României, fluturat la Universitatea din Glasgow de familia buzoiencei devenită „șefă de promoție“/„Mama a fluturat un steguleț românesc, iar majoritatea colegilor au remarcat și mi-au spus după că li s-a părut drăguță ideea“:
Felicitari, Laura! Draga Gina, mamica fericita, sunteti bucuria noastra de luni dimineata, de a impartasi asemenea realizari unice!
Google PageRank Checker