Joi, 12 iulie, 12 ofiţeri şi agenţi de poliţie, încadraţi din sursă externă în urma concursurilor organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău, au depus jurământul de credinţă. Ei au rostit jurământul în faţa colegilor şi a conducerii IPJ Buzău şi au fost felicitaţi şi încurajaţi de şeful IPJ Buzău, cms. şef Laurenţiu Pantazi. ,,Bine aţi venit! Profesia de poliţist nu este doar un job este o stare de spirit, fără să parafrazez pe nimeni. Este un mod de a trăi, este un mod de a fi. Prin depunerea jurământului marcăm astăzi un lucru important, în faţa comunităţii pe care o servim. De astăzi nu mai avem doar responsabilităţi care decurg  firesc din fişa postului. De astăzi avem şi responsabilităţi morale, care sunt mult mai grele, dar care sunt extrem de onorante. În numele meu şi al colegilor vă spun succes“, a spus Pantazi.

Cei 12 poliţişti s-au prezentat la datorie şi urmează să-şi desfăşoare activitatea ca specialişti în cadrul structurilor  de Investigatii Criminale, Investigarea Criminalităţii Economice, Rutieră, Prevenirea Crimina­lităţii, Silvicultură, Comuni­caţii şi Informatică, Structura de Securitate. De asemenea, printre noii poliţişti se află şi un  ofiţer psiholog.

După absolvirea unui curs de iniţiere în cariera de poliţist şi promovarea examenului de definitivare, aceştia vor deveni poliţişti cu acte în regulă, 24 de ore din 24 în slujba comunităţii, transmite Biroul de Presă al IPJ Buzău.

La nivelul I.P.J. Buzău, în urma concursurilor organizate la începutul acestui an şi în perioada 2016-2017, au fost încadraţi ca personal de specia­litate, din sursă externă sau prin reîncadrare, 14 ofiţeri şi agenţi de poliţie.

 

DISTRIBUIȚI
loading...