Ultima competiţie din ce de-al doilea sezon al anului compe­tiţional 2017-2018 a însemnat finalul de clasă valorică pentru o parte din sportivii Imperial Buzău. Fapt împlinit prin clasările în finale cu locuri pe podium sau debut la Clasă Valorică E pentru a evalua nivelul de început, în aşa fel încât în vacanţa de vară timpul va fi foarte bine gestionat pentru pregătire în vederea participării în primul sezon competiţional din anul sportiv 2018-2019. La ultima competiţie a sezonului, Ray’s Dance Cup, de la Piatra Neamţ, dansatorii buzoieni au reuşit şase finale, cu o medalie de aur, două medalii de argint, o medalie de bronz, un loc 4 şi un loc 6.

Rezultate:

  • Precompetiţional 3 dansuri 10-11 ani: Edi Rusu şi Miruna Cucuruzac –locul 6
  • Precompetiţional 2 dansuri şi precompetiţional 3 dansuri 12-15 ani:

Mario Popa şi Bianca Cojocaru – locul 1, respectiv locul 2

Ambele perechi au început activitatea competiţională anul acesta, cu categoria Debutanţi, au promovat apoi la categoriile Precompetiţional 2 şi 3 dansuri, iar rezultatele obţinute la competiţia de la Piatra Neamţ asigură promovarea lor ca sportivi în Clasă Valorică Hobby, unde vor debuta în sezonul din toamnă.

  • Clasă Hobby 12-15 ani: Raul Bălu şi Delia Mănăilă – locul 3
  • Clasă E 6-9 ani: Matei Pandele şi Alexia Drăgulin – locul 2
  • Clasă E 10-11 ani: Vladimir Ştefan şi Alessia Cristea – locul 7; Andrei Anghel şi Mihaela Cîrstian – locul 8
  • Clasă E 12-15 ani: Alvaro Bălu şi Raisa Cristea – locul 4

Activitatea competiţională bogată a sportivilor Imperial Buzău este evidenţiată de participarea în zece competiţii naţionale, unde s-au clasat în 65 finale cu 11 medalii de aur, 19 medalii de argint şi 15 medalii de bronz. Cel mai mare câştig al acestor sportivi îl reprezintă evoluţia, progresul şi nivelul la care s-au ridicat în acest sezon competiţional. Pe măsura avansării în Clase Valorice superioare, gradul de dificultate în tot ceea ce înseamnă dans sportiv de performanţă creşte. Este nevoie de pregătire permanentă – antrenamente de dans, pregătire fizică şi din punct de vedere psihologic, în aşa fel încât sportivii să fie competitivi din toate punctele de vedere. Vacanţa de vară reprezintă astfel perioada perfectă pentru pregătirea sezonului compe­tiţional din toamnă, după un program bine stabilit.

Tabăra urbană, concept nou pentru Buzău

Pentru vacanţa de vară, Asociaţia Club Dans Sportiv Imperial Buzău propune un concept nou pentru oraşul nostru şi anume „Tabăra Urbană”. Astfel, asociaţia vine în întâmpinarea părinţilor care doresc pentru copii un program de vacanţă care să combine în mod plăcut şi util activităţi distractiv-educative, în timpul săptă­mânii, de luni până vineri, inclusiv, în intervalul orar 7,30 – 17,00. „Timp de 11 săptămâni vom explora universul din jurul nostru, vom învăţa lucruri noi şi vom descoperi cele mai frumoase locuri din Buzău. Ne propunem să cu­noaştem împreună comunitatea în care trăim şi, bineînţeles, în tot acest timp, ne vom distra împreună!”, spune preşedintele ACDS Imperial Buzău, profesor Mihaela Ion.

DISTRIBUIȚI
loading...