Contestați de unii, adulați de alții, colanții sunt din nou la modă. Colanții sunt iubiți pentru că sunt confortabili și sexy, dar de multe ori ne pun în dificultate pentru că nu știm cu ce îi putem purta. Această confuzie se datorează faptului că acest obiect vestimentar nu este nici pantalon, nici dres. Totuși, ei sunt atât de confortabili încât am dori să aflăm toate modurile în care îi putem combina cu alte obiecte vestimentare.

Înainte de a dezvălui diferite modalități de a combina colanții pentru a obține o ținută corectă, trebuie să convenim asupra a două reguli foarte importante:

 • Colanții nu sunt pantaloni, deci nu îi purtați ca pe niște pantaloni.
 • Dacă sunt confecționați din material textil, și nu mergeți la sala de sport, purtați colanții cu un top suficient de lung pentru a vă acoperi posteriorul.

Ținând cont de regulile de mai sus, iată câteva articole vestimentare pe care le poți purta cu colanți:

 1. Cizme lungi până la genunchi cu toc. Este o combinație perfectă care se potrivește de minune în sezonul de toamnă și iarna.
 2. Cardigan lung. Puteți arunca pe voi un cardigan mai lung și, de preferat, colorat și veți avea o ținută perfectă. Cardigan-ul vă va ține de cald și, în combinație cu o pereche de colanți negri, vă poate oferi un strop de culoare.
 3. Tricou lung. Poți combina o pereche de colanți cu un tricou ceva mai lung, dar este recomandat să alegi o pereche de pantofi eleganți cu toc pentru a nu risca să ai o ținută prea sport.
 4. O rochie scurtă. Puteți combina multe tipuri de rochii cu o pereche de colanți, astfel încât rochia va părea mai degrabă un top. În felul acesta, aveți șansa de a aduce la viața multe rochii pe care le aveți în garderobă.
 5. Balerini. O pereche de balerini se potrivește cel mai bine cu o pereche de colanți trei sferturi și o rochie de vară purtată în locul unui top clasic. Evitați totuși această combinație dacă aveți gambe prea mari.
 6. Maiou lung. Această combinație este minunată pentru o zi de vară. Puteți chiar să purtați mai multe maieuri, de diferite culori.
 7. Bluză lungă și geacă scurtă. Purtați un tricou/bluză lung (ă) și adăugați deasupra o jachetă mai scurtă.
 8. Sacou. Puteți combina o pereche de colanți cu un sacou supradimensionat. Important este ca sacoul să nu fie prea scurt.
 9. Adidași înalți. Combinația între colanți și adidași înalți va crea un aer tineresc.
 10. Pulover supradimensionat. Un astfel de pulover, alături de o pereche de colanți sunt combinația perfectă pentru toamna și iarnă.

 

DISTRIBUIȚI
loading...